Er zijn veel vergelijkingssites van autoverzekeringen. Maar wie is de goedkoopste vergelijker van autoverzekeringen? Een ding is zeker; het online vergelijken van autoverzekeringen en het berekenen van de premie van autoverzekering is verstandig.

Vergelijkingssites autoverzekeringen hebben verschillen

Zoekt u een goedkope onafhankelijke vergelijkingssite voor autoverzekeringen? Premie.nl beweert dat zij de goedkoopste vergelijker van autoverzekeringen zijn. Dit zou moeten blijken uit onderzoek van InFinance, een nieuwsblad voor financieel adviseurs. Er is gekeken naar diverse websites waar autoverzekeringen kunnen worden vergeleken, zoals Independer.nl, AutoverzekeringVergelijk.net, autoverzekeringafsluiten.nl en Verzekeringssite.nl. De verschillen tussen vergelijkingssites zijn groot. U bent bij de ene vergelijker van autoverzekeringen honderden euro’s meer premie kwijt dan bij de andere.

Vergelijk goedkope autoverzekeringen online

Het loont voor de consument om meerdere vergelijkingssites te bezoeken alvorens men een autoverzekering kiest. Door aan te vinken waaraan uw autoverzekering minimaal dient te voldoen vind u altijd een autoverzekering die bij u past, stelt Premie.nl.

Kijk eens op Autoverzekering vergelijken voor een onfhankelijk en compleet overzicht van voordelige autoverzekeringen. Hier wordt ook een overzicht van alle vergelijkingssites van autoverzekeringen getoond.

Bron: Premie.nl

Relevant: autoverzekering met cadeau 2013