Leuk, een gratis cadeau bij een autoverzekering. Er zijn diverse verzekeraars die bij het openen of afsluiten van een autoverzekering iets geven aan de klant. Maar is dit cadeau wel gratis?

Tegoedbon bij autoverzekering FBTO

De FBTO autoverzekering is er nu actief mee; een cadeau bij een autoverzekering geven. Als je een verzekering afsluit krijg je een ‘gratis’ cadeau of tegoedbon bij een bekende winkel. De FBTO heeft een actie opgezet in samen werking met Karwei. Voor iedere verzekering die je afsluit ontvang je een Karwei cadeaukaart. Deze actie is gewoon iets extra’s wat je krijgt naast de scherpe premie van de autoverzekering.

Is een autoverzekering met cadeau voordelig?

De vraag is hoeveel voordeel u hiervan als consument hebt. Is het cadeau wel echt gratis? Nee dus. Wij adviseren om gewoon alleen te letten op de hoogte van de premie van een autoverzekering. Dat cadeau of die tegoedbon bent u zo weer kwijt, en u moet wel maand in maand uit premie betalen voor de verzekering van uw auto.

Vergelijk autoverzekeringen met kado

Relevant: autoverzekering met kado, kado bij autoverzekering, autoverzekering cadeau, cadeau bij autoverzekering, autoverzekering kado, kado autoverzekering, kado bij verzekering, autoverzekering plus cadeau, GOEDKOPE AUTOVERZEKERING MET KADO, autoverzekering en kado