Op deze website wordt een beoordeling van autoverzekeringen weergegeven. De beoordeling is gemaakt op basis van een optelling van beoordelingen van diverse vergelijkingssites. De optelling en uiteindelijke beoordeling vindt plaats op basis van persoonlijke ervaringen en meningen. De beoordeling is uiteindelijk dus van subjectieve aard. De beoordeling en het gepresenteerde overzicht betreft alleen de grootste verzekeraars en is derhalve niet volledig. De getoonde producten (autoverzekeringen) betreffen doorgaans advertenties. De uitgever van de website verdient aan het plaatsen van deze advertenties. Het is mogelijk dat in het overzicht met name of enkel producten zijn opgenomen waarvan de aanbieder van het product bereid is om advertenties aan de uitgever van de website aan te bieden. Hierdoor kan het voorkomen dat producten in het overzicht ontbreken.

Disclaimer
Alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud van de website(s) is van niet-deskundige en geheel vrijblijvende aard. Het gebruik van de website(s), inclusief het opvolgen van enig advies dat is gegeven op de website(s), is geheel voor eigen risico.

Geen bemiddelende rol
Voor de getoonde financieel producten, diensten of adviezen geldt dat de uitgever van de website(s) hier niet verantwoordelijk voor kan worden gesteld. De uitgever van de website is geen financieel dienstverlener, aanbieder en/of bemiddelaar van financiele producten. Deze aansprakelijkheid berust uitsluitend bij de adverterende financiele dienstverlener.

Copyright
De website(s) is/zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets op de website(s) mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever van de website(s).

Privacy
Deze website maakt gebruik van en plaatst mogelijk cookies op uw computer. Wilt u dit niet, verlaat dan de website.

Op de website worden advertenties getoond van externe advertentiebedrijven. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie zoals cookies (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent.